• S.V. Vosta trapt 2019 af

    Bij S.V. Vosta is het nieuwe jaar gestart met een geslaagde dag. In de ochtenduren werd een onderling toernooi gehouden met als winnaars een team van oud eerste elftal-spelers. Daarna volgde een uitgebreid stamppotbuffet, gevolgd door de nieuwjaarsreceptie.

    In een volle kantine stond voorzitter Tim Mutter stil bij 2018 en gaf een vooruitblik op hetgeen in 2019 te verwachten is voor de club aan de Minkmaatstraat. Hij bedankt de vrijwilligers die hebben geholpen bij de renovatie van het hoofdveld. Ook de prestaties van de verschillende elftallen kwamen voorbij. Hij sprak zijn zorgen uit over het aantal vrijwilligers. Een heleboel werk wordt verzet door een kleine groep mensen. Dit is niet alleen een probleem voor Vosta, maar voor vele verenigingen.

    De nieuwe Vosta man/vrouw van het jaar werd aan het einde van toespraak bekend gemaakt. Dit jaar is de keuze van het bestuur gevallen op René Smit van café- en partycenter de Vrieler. ‘Smitje’ gaf aan het een hele eer te vinden om Vosta-man van het jaar te zijn geworden en trakteerde iedereen op een drankje, waarna het in Vosta-traditie nog lang gezellig bleef.