*Lidmaatschap

april 5th, 2010

Hier vindt u de nodige informatie die voor u (of uw kind) belangrijk is. Het vertelt u iets over de organisatie bij Vosta en de gedragsregels die wij bij Vosta hanteren. Vosta staat in principe open voor iedereen die zich wenst te confirmeren aan haar gedragsregels. Ons hoofddoel is er op gericht ieder lid, ongeacht afkomst, religie of nationaliteit, zo goed en plezierig mogelijk te laten voetballen, in een goede onderlinge verstandhouding, met respect voor de tegenstander en de scheidsrechter.

Vosta heeft een van de mooiste sportparken van Enschede. Het staat bekend onder de naam “Schreurserve” . Vosta beschikt over drie velden waarvan één kunstgrasveld die is voorzien van trainingsverlichting. Daarnaast beschikt Vosta over een modern kleedgebouw dat aan de eisen van deze tijd voldoet. Voor de ontspanning voor of na de wedstrijd of andere activiteiten beschikt Vosta over een fraai clubgebouw, terras en een speelplek voor de kinderen.

Onlangs heeft er bij Vosta een structuurwijziging plaatsgevonden, met name bedoeld om de jeugd (pupillen en junioren) bij Vosta nog beter te kunnen begeleiden. Juist deze jeugd is bij Vosta van harte welkom. Vosta denkt hierin ook een opvoedkundige taak, conform de hiervoor vermelde doelstelling, te hebben. Vosta kan dit echter niet alleen en verwacht ook een betrokkenheid van de ouders. Daarnaast zijn uiteraard ook senioren welkom. Of wel om te voetballen op prestatief of recreatief niveau dan wel om gewoon deel te nemen aan een gezellig verenigingsleven.

Om kennis te nemen aan het “Technisch Beleidsplan” van s.v. Vosta klikt u op Beleidsplan

Reacties gesloten.