*Verzorging – Pro-F

juni 6th, 2016 Reageer Ga naar reacties

pro-f-logoSportverzorging

Pro-F fysiotherapie heeft een samenwerking met Vosta op het gebied van de medische verzorging. Vanuit deze samenwerking zorgt Pro-F er voor dat er fysiotherapeuten en verzorgers op de club aanwezig zijn. Daarnaast is Pro-F het eerste aanspreekpunt voor blessures van sporters.

Pro-F zorgt ervoor dat voetballers van Vosta snel behandeld kunnen worden en niet dagen op een afspraak hoeven te wachten. De blessure zal, als de patiënt het daarmee eens is, worden gecommuniceerd met de trainer en medische staf. Op deze manier kunnen de medische staf en de trainer werken aan een snel herstel.

De praktijk van Pro-F is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 141 in het centrum van Enschede. Afspraken kun je online maken via www.pro-f.nl of via telefoonnummer 053 851 06 94

Pro-F nu ook bij sportcentrum Trifora

Een unieke combinatie

Per 1 januari start Pro-F fysiotherapie met een praktijkruimte binnen het grootste sportcentrum van Enschede: Trifora Health-, Racket- en Wellness-Club. Binnen Trifora zijn twee behandelkamers en verschillende faciliteiten als fitness, wellness, groepszalen en een verwarmd zwembad. Pro-F ziet in deze samenwerking enorme kansen voor het uitbreiden van revalidatietrajecten, omdat er nu zowel in Enschede als in Oldenzaal een zwembad beschikbaar is. De samenwerking richt zich niet alleen op de eigen patiënten van Pro-F die nu uitgebreide mogelijkheden hebben voor een aanvullend beweegprogramma, maar ook op de leden van Trifora die nu direct een beroep kunnen doen op de ondersteuning door een fysiotherapeut.

Revalidatie en hersteltraining

De faciliteiten en met name het zwembad zijn bijzonder geschikt voor hersteltrainingen en revalidatie van (top)sporters. Maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te kunnen werken met bepaalde groepen patiënten met bijvoorbeeld gewrichtsslijtage (artrose), overgewicht (obesitas), diabetes en hartfalen. Daarnaast bieden de faciliteiten van Trifora goede mogelijkheden voor de begeleiding van patiënten met een nieuwe heup of knie. Ook een verdere uitbouw van de zwangerschapscursussen behoort nu tot de mogelijkheden.

Sportcentrum Trifora ligt aan de Kotkampweg 65 in Enschede en beschikt over prima parkeergelegenheid.

Objectieve informatie schaars

Het KNGF, de beroepsgroep voor fysiotherapeuten heeft met man en macht alle polissen doorgenomen evenals de bestaande verzekeringswijzers. Veel van deze verzekeringswijzers blijken niet altijd even objectief te zijn. Uit het onderzoek door het genootschap voor fysiotherapie (KNGF) kwam naar voren dat www.zorgverzekeringwijzer.nl zeer objectieve informatie verstrekt. Het KNGF adviseert om in ieder geval deze site te raadplegen voor het maken van een verantwoorde keuze. Meer weten? Klik hier voor onze website.

Voor iedereen die een ploeg/club begeleid die te maken heeft met de winterstop
Kijk op de volgende pagina’s:
  1. Geen reacties.
  1. Geen trackbacks.